جزوه آزمایشات خوردگی در صنایع غذایی فرمت PDF مقدمه همواره آزمايشات خوردگي زيادي انجام مي شوند كه يا نحوه انجام آنها صحيح نيست و يا نحوه گزارش دادن آنها اشتباه بوده و اطلاعات به دست آمده گمراه كننده هستند. اكثر آزمايشات داراي هدف هاي معيني هستند. در بعضي موارد نتايج دقيق و معيني مورد نظر است و گاهي اوقات، صرفاً مقايسه هاي كيفي لازم است. ارزش و اعتبار هر آزمايش به فكر و برنامه ريزي آن بستگي دارد. آزمايشاتي كه به خوبي برنامه ريزي شده و به خوبي انجام مي شوند، داراي اعتبار بوده و نتايج ح .